Palvelut

otayhteytta_header
VASTUULLISESTI JA INHIMILLISESTI
Palvelut

Asumispalvelut

Asuntomme ovat viihtyisiä ja tilavia. Asuntoja on yhteensä 93. Huoneistojen koot vaihtelevat A- ja B – taloissa 27 m2 ja 63 m2 välillä. C –talo on ryhmäkotityyppinen, ja siellä huoneet ovat kooltaan 20 – 25 m 2. Asukkaat kalustavat asuntonsa omilla huonekaluilla. Lepolassa on asiakkaiden käytössä runsaasti viihtyisiä yhteisiä tiloja.

 

Hoitopalvelut

Jokaiselle asukkaallemme laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma, jonka mukaan hänelle tarjotaan hoitopalveluja, esim. asukkaan tarvitsemat hoidot, lääkehuolto ja henkilökohtaisessa puhtaudessa avustaminen. Lepolassa on oma henkilökunta paikalla vuorokauden ympäri.

Ateriapalvelut

Palvelutalon keittiö tarjoaa aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Päivällä on mahdollisuus käydä päiväkahvilla. Kaikki ateriat valmistetaan talon omassa keittiössä. Asukkailla on mahdollisuus ostaa koko ateriapaketti tai vain osa aterioista.

Löydät meidät Oiva -palvelusta: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Siivous ja pyykkipalvelut

Asukkaat voivat ostaa siivous- ja pyykkipalveluita tarpeidensa mukaan. Lepolassa on oma siivoushenkilökunta.

Viriketoiminta

Asukkaille järjestetään erilaista kerho- ja viriketoimintaa päivittäin.

Lepolassa on Fysioseniorien toimipiste, jossa Fysioseniorien ikääntyvien kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit palvelevat asukkaitamme.

Hinnoittelu

Kaikille asukkaille pakollisia maksuja ovat vuokra ja peruspalvelumaksu. Hoito-, hoiva-, ateria-, pyykki- ja siivouspalveluista jokainen asiakas maksaa käyttämiensä palvelujen mukaan.

Palveluihin on mahdollista saada KELA:lta asumis- ja hoitotukea. Hoito- ja siivouspalvelumaksut oikeuttavat kotitalousvähennykseen verotuksessa. Meille käy myös palvelusetelit.